Krögaren: ”Hade varit enklare med total lock-down” Coronaåret 2020 Nyheter 28 december, 2020 En heltidsanställd av fyra är kvar efter ett halvårs pandemi. Krögaren Patrick Murray säger
Restaurangbiträdet: ”Fick permanent uppehållstillstånd” Coronaåret 2020 Nyheter 21 december, 2020 När hon varslades från städjobbet i mars, riskerade hon inte bara sin försörjning utan
Krögaren: ”Vet inte om vi kommer att kunna ha öppet” Coronaåret 2020 Nyheter 8 december, 2020 Permitteringar räckte inte – nu gör två och en halv person samma jobb som
Fransmän får dubbla lunchkuponger Global 16 juni, 2020 Nu kan det bli lyxmat för fyra miljoner anställda i Frankrike. För att snurra
Kock jobbade ihjäl sig – 250 timmar övertid per månad Global 27 februari, 2020 En japansk kock jobbade nästan dygnet runt på en Michelinkrog i Osaka. 33 år
Restaurangfacket vill ge högre lön till erfarna och lojala Avtal 2020 Löner & Avtal 3 februari, 2020 Lönestrukturen i hotell- och restaurangbranschen är starkt sammanpressad. Ett nytt lönesystem som ger mer