Äntligen fredag och äntligen dags igen för listan över veckans facktweets! Lysande utsikter, smarta val och upphandlingsdebatt är några av veckans teman. Som vanligt är listan utan inbördes ordning. Trevlig helg!

Solig selfie. Elisabet Mossberg, ordförande för Lärarförbundet i Göteborg, på besök på Santosskolan i Göteborg.

 

Smart val. Sveriges Ingenjörer visar på fördelarna med att vara med i Saco-förbund.

 

Upphandling del 1. Byggnads var ett av många fackförbund som uttryckte ilska över att borgerliga partier tillsammans med SD kommer stoppa regeringens förslag om schysta villkor vid offentlig upphandling.

 

Viktiga möten. Polisförbundets ordförande Lena Nitz hade inte mindre än två möten på samma dag med inrikesminister Anders Ygeman (S).

 

Upphandling del 2. Gabriel Dahlander, jobbar med kommunikation på Transportfacket, ironiserar över SD:s demonstration efter beskedet om att partiet tillsammans med Alliansen kommer stoppa regeringens förslag.

LÄS OCKSÅ

Veckans facktweets vecka 36

Veckans facktweets vecka 35

Veckans facktweets vecka 34

Veckans facktweets vecka 33

Veckans facktweets vecka 26 (här finns länkar till årets tidigare listor).