Indisk polis har gripit två män misstänkta för att ha gängvåldtagit och mördat en 15-årig flicka utanför en by i delstaten Uttar Pradesh i norra Indien.

Efter att ha blivit våldtagen av tre män ska flickan ha strypts och hängts upp i ett träd. Det barbariska mordet inträffade omkring en kilometer från flickans bostad efter att hon i hemlighet gått hemifrån för att träffa en av männen, enligt indiska polisen. När hon kom dit upptäckte hon att han tagit med sig ytterligare två personer, som attackerade henne.

LÄS MER: Indiens kvinnor kämpar för sin plats på arbetsmarknaden

Brutala attacker mot kvinnor och barn är inte ovanliga i Indien. För två år sedan gruppvåldtogs och lynchades två flickor, 12 och 14 år gamla, i samma delstat. I mars dog en 16-årig flicka i närheten av New Delhi efter att ha våldtagits och bränts upp.

TT