Göran Persson, socialdemokratisk partiledare fram till 20:e mars 2007: Var är du? Du saknas inte lite. Att stå utan ledare känns inte bra. Du har fortfarande ditt uppdrag, som du fått av stora delar av svenska folket. Upp till kamp, Göran!

Vi är många  som saknar dig, och ställer upp på dig, och som alltid ansett dig vara en mycket god ledare för socialdemokratiska partiet, och en god företrädare för Sverige.

I dag händer mycket som är negativt för arbetarklassen. Det är nu du behövs för att tydliggöra skillnaderna mellan socialdemokrati och högerpolitik. För varje dag utkristaliseras skillnaderna. Kom igen, Göran! Du har alltid varit en god fighter, och påläst som få. Med förmågan att ”lyfta” oss.

Du har också en skyldighet att fram till den 20:e mars då ditt mandat går ut, att kämpa på mot de löntagarfientliga åtgärderna borgarna genomför.

Kom igen, Göran! Det är nu din förmåga behövs. Du har ditt uppdrag kvar till slutet av din karriär. Ge oss motivation genom att beskriva skillnaden som uppstår mellan socialdemokratisk och borgerlig politik för vanligt folk.

Raymond Hansson
Stockholm