8 artiklar
5 okt 2017 – 30 okt 2017
Maten & Jobbet
Arbetsmiljö Dåliga matvanor, stress och trånga lunchplatser. Här är reaktionerna på Arbetets artikelserie om mat…
Arbetsmiljö
Arbetsmiljö Agnes Mattsson äter lunch på 1,2 kvadratmeter golvyta.
Arbetsmiljö När lunchen anpassas efter produktionen kan den bli kort. Skiftarbetarna på Volvo GTO måste…
Arbetsmiljö Delade turer och ”uber”-jobb. Den nya arbetsmarknaden kommer att påverka vår hälsa, tror måltidsforskaren…
Arbetsmiljö Hälsosamma matvanor saknas i det systematiska arbetsmiljöarbetet och regeringen har inte agerat för att…
Arbetsmiljö Arbetet bad åtta personer visa sina matlådor. Sedan fick en nutritionist på Livsmedelsverket räkna…
Chefredaktören Stora folksjukdomar är kopplade till mat, men ändå förekommer väldigt sällan diskussioner om matvanor…