Regeringen Reinfeldt framstår som en skock dagisbarn i politiken, inte som en kompetent och politiskt kraftfull regering. Men nu sitter Reinfeldt på pottan.

Räntan stiger; de arbetslösa och långtidssjukas köer på socialen blir längre för varje dag, matpriserna ökar i takt med räntan och bensinpriset som de lovade skulle sjunka om de kom till makten har nått rekordhöga nivåer, därtill utförsäljning av svenska folkets tillgångar och som grädde på moset total nedmontering av satsningen på en säkrare arbetsmiljö!

Snällt sagt, så är det som vanligt när högervindarna blåser över vårt land, det mesta går åt skogen! Regeringen Reinfeldts två år vid regeringsmakten liknar mer och mer ett spektakel än ett ansvarigt utövande av regeringsmakten.

Alliansens politik kan jämföras med det som ofta sker i köket. När en rätt misslyckas så kommer man sällan på något nytt recept!

Kjelle Lundgren