Hamnar: Inga Teslabilar hanteras i svenska hamnar

Inga Teslabilar hanteras i svenska hamnar efter blockader från Transport och Hamnarbetarförbundet.

Startdatum: 7 november (fyra hamnar). Utökades till samtliga hamnar 17 november.

Post: Ingen post till Tesla

Ingen brev, paket eller lastpallar levereras till Tesla av Post Nord eller City Mail efter blockader från Seko och ST. Blockaden gäller även mot att Tesla hämtar ut försändelserna, och stoppar nya Teslabilar från att få registreringsskyltar. 

Startdatum: 20 november

Städning: Teslas anläggningar städas inte

Ingen städning utförs på fyra av Teslas anläggningar sedan Fastighets försatt städningen i blockad.

Startdatum: 17/11 i Umeå. 23/11 i Huddinge, Segeltorp och Upplands Väsby.

Laddstationer: Får inte service eller reparationer

Inga laddstationer får service eller reparationer, sedan Elektrikerna satt arbetet i blockad. Blockaden gäller även elanläggningar på Teslas verkstäder.  

Startdatum: 17/11. Utökas 1/12 då även service och reparationer av transformatorstationer och matarledningar som ger laddstationerna ström blockeras.

Lackering: Lackeringsarbeten gör inte

Inga lackeringsarbeten görs på Teslabilar sedan Målarförbundet försatt arbetet i blockad på 109 billackeringsställen i landet.

Startdatum: 21/11 på 53 lackeringsställen, och 23/11 på ytterligare 56

Musik: Viss musik går inte att lyssna på

Soundtracket till SVT:s Historien om Sverige får inte spelas i de musikströmningstjänster som finns i Teslas mediaspelare efter en blockad från Musikerförbundet.

Startdatum: 14/11

Byggservice: Inget underhåll på Teslas verkstäder

Inga reparationer, underhåll eller byggnationer, genomförs på Teslas verkstäder efter att Byggnads satt arbetet i blockad. 

Startdatum: 28/11

Facken som deltar i Teslakonflikten

Förbund som har varslat om sympatiåtgärder i Teslakonflikten: Transport, Elektrikerna, Seko, Målarna, Fastighets, Byggnads, Musikerförbundet, ST och Hamnarbetareförbundet. 

LO-förbund som ännu inte varslat om sympatiåtgärder: Kommunal, Livs, Pappers, GS, Handels, HRF. Att förbunden inte varslat innebär dock inte att de inte stöder konflikten och det är inte uteslutet att de kan lägga varsel i framtiden.