Skicka in din bästa jobbild och vinn en Canon PowerShot G12!

Ta en rolig, sorglig eller dramatisk bild som har något med ditt (eller någon annans) jobb att göra. 
Det kan vara en alldeles vanlig – eller ovanlig – dag på jobbet eller en bild som på något annat sätt anknyter till arbetet. Jobbarkompisens bästa skratt, snölek med dagisbarnen, kattbesök på åldris eller veckans värsta matlåda? Bra motiv finns överallt!

Förstapriset är en Canon PowerShot G12 som är en digital kompaktkamera med en högkänslig sensor som gör att du kan plåta även de mest ljusskygga arbetsplatser.

Priser delas även ut till tvåan och trean i fototävlingen.

De bästa bilderna publiceras i mars, när LO-Tidningen för första gången kommer ut under sitt nya namn Arbetet. Alla publicerade bilder arvoderas med 300 kr.

Juryn består förutom av medlemmar på LO-Tidningens redaktion också av bildbyrån Scanpix prisbelönta fotograf Henrik Montgomery som har fotot såväl vanliga människor som världens ledare i arbete. Henrik Montgomery fick 2010 utmärkelsen Årets bild efter att ha fotograferat Barack Obama, Angela Merkel och flera andra av världens ledare som samlats i ett litet rum under klimatmötet i Köpenhamn.

Gör så här:

Mejla din bästa jobbild till: fototavling@lotidningen.se

  1. Bilden ska vara högupplöst, minst 1 MB.
  2. Skriv namn, adress och telefonnummer i mejlet.
  3. Skicka med en bildtext som beskriver vad eller vem eller vilka bilden föreställer. Skriv när och var den är tagen och på vilken arbetsplats du jobbar. Berätta kort varför du gillar bilden.
  4. Vi vill ha bilden senast den 12 februari 2012.
  5. Vill du posta en pappersbild i stället så märk kuvertet med Fototävling och skicka det till LO-Tidningen, Box 1372, 
111 93 Stockholm. Bifoga uppgifter enligt ovan.