Ett bättre arbetsliv kräver modig journalistik
Jobb Arbetslösheten ökar – men inte inom livsmedelsindustrin.
SÄKERHET ”Livsmedelsindustrin behöver ta det här på allvar.”
MITT JOBB Gör proteinbars till några av Nordens ledande varumärken inom sportnutrition.
OLYCKA Charkföretag får böta 350 000.
Rädslans restaurang I interna chattar uppmanas anställda märka om mat och inspektioner visar bland annat slarv med rå kyckling och odiskade kantiner.
Fråga experterna "Måste arbetsgivaren ta hänsyn till att en anställd har svår nötallergi?" undrar en läsare.
Krönikor "Länge var lingonens status rätt blygsam, men har nu blivit en gångbar råvara även på exklusiva krogar och förnäma banketter", skriver Jens Linder i sin hyllning till det röda bäret.
VÅLDET PÅ JOBBET ”Han sprang efter med kniven.”
Nedläggning Livs: ”Det är tråkigt.”
Krönikor En grön vardagshjälte i svensk matlagning. Dill har länge varit självklar men underskattad.
Livsmedlet Varje tid och region har sina varianter – trots det enkla grundreceptet.
Möt livsmedelsarbetaren Bytte franska rivieran för kärlek och poesi i Sverige.
Covid-19 Svensk djurhållning granskas för att undvika en ny pandemi.
Covid-19 ”Alla var rädda för att bli sjuka och förlora jobbet.”
Bake my day Kom inga bullar på kanelbullens dag.
Ledare Bra för alla som inte är rika.
Farligt jobb Under 2023 slutade rekordmånga arbetsolyckor med dödlig utgång.
På jobbet ”Det är roligt att jobba med godis, det är ett hantverk”, säger Céline Bertrand.
Nyheter Det svenska godiset har fått unga i USA att go bananas.
På jobbet På Lantmännen Biorefineries i Lidköping förädlas vete till gluten och stärkelse.
Bake my day Arbetets granskning visade snusk och stress.
Bake my day Bake my day: ”Mycket glada”
Bake my day Efter avslöjande om råttor, snusk och dåliga arbetsförhållanden på bageriet Bake…
Bake my day Stockholms stad utreder sitt avtal med bageriet.