Årets verksamhetstidning och årets webbtidning/nättidning. Arbetet är nominerade till två nya journalistpriser via Publishingpriset 2021.

De två nomineringarna kan läggas till tre tidigare under hösten.

– Vi har verkligen blivit bortskämda med prisnomineringar i höst. De kommande veckorna har vi chans att vinna pris både i Tidskriftspriset, Fackförbundspressens journalistpris och nu Publishingpriset. Det är fantastiskt roligt och blir extra kul i och med att vi i år firar 100 år. Arbetet känns som en synnerligen livskraftig hundraåring, säger Arbetets chefredaktör Yonna Waltersson.

Både print och digitalt

Hon är extra glad att Arbetet blivit nominerat i kategorier för både print och digitalt.

– Vi jobbar hårt för att nå läsarna på rätt sätt i de kanaler de befinner sig och den här nomineringen ser jag som ytterligare ett tecken på att vi lyckas med det, säger Yonna Waltersson.

Publishingpriset delas ut den 17 november i år.

Nominerade till Publishingpriset

Print – Verksamhetstidningar: Arbetet, Funktion i fokus, HBV Magasinet, LEVE!, The High Coast Investment Magazine och Vetenskap & Praxis.

Digitalt – Webbtidningar & Nättidningar: Arbetet, Allt om Elbil, Axess, Idrottsforskning.se, Officerstidningen, Socionomen, Svensk Farmaci, Sveriges Natur och Tidningen Kulturvärlden.