Sonja Ericson Söderqvist

– Jag undrar bara vad de vill göra? Jag har ju inte hört alla partier. Jag tycker det är viktigt att det inte blir krig. Och att vuxna får mer tid för sina barn. Och att miljön blir bättre. Personer vet jag inget om, frågorna är viktigare.

Skilla Löndqvist

– Jag vill ha någon som är jättebra. Inte han, han ser liksom, så, åh, ut. Inte hon, hon tänker att allt ska se snyggt och soligt ut. Så jag tycker ingen. Men naturen och sånt är viktigast.

Sandor Lukic Pilfalk

Han (pekar på Fredrick Federley, Centerpartiet). Han är snygg. Snyggare än min pappa i alla fall.

Hedda Bolinder Tirén

– Han (pekar på Fredrick Federley, Centerpartiet). Han ser snäll ut. Pappa såg henne (pekar på en annan kandidat) på en skylt i centrum och sa att henne tänker han absolut inte rösta på. För hon pratar bara strunt. Miljön är viktig.

Edith Olverin Siljeström

– Jag vill ha någon snäll. Här tycker jag ingen. Partier gör saker, bestämmer. Om planeten och pengar och sånt.