Hur är det att pröva alla de här jobben?
– Det är ett riktigt tufft jobb att testa tuffa jobb. Varje dag är jag antingen livrädd, väldigt obekväm eller illamående. Det blir mycket höga höjder, det är avlopp, smuts och farliga djur. Jag tycker att vi moderna människor är så bortskämda. Vi är curlade hela bunten.

Hur har dina tankar om arbetslivet utvecklats?
– Jag har haft fysiska arbeten tidigare. Tidningsbuden är riktiga, riktiga hjältar. Och nu har jag sett några till som är det, som avloppstekniker, de som putsar fönster och som reparerar broar hängandes i rep. Min bild av arbetsmarknaden har inte förändrats. Däremot har jag träffat jävligt mycket härliga människor.

Vilket jobb är tuffast?
– Just nu leder sotare jobbighetsligan. Det var hemskt. Nu pratar jag inte åka hem till någon, nu pratar jag sota en 80 meter hög skorsten i ett värmeverk. Man går in i skorstenen och klättrar åttio meter upp på en liten, liten stege. Omgiven av varma skorstenar i ett utrymme lika stort som att åka in i en magnetröntgenmaskin.

Är det något jobb du skulle vilja göra igen?
– Jag jobbade som rivare en dag, vi rev ett gammalt köpcentrum. Att sitta i traktor och köra sönder väggar var ju fantastiskt kul. Du styr en arm som du sen tjoffar in i en tegelvägg som sen går sönder. Men det finns roliga och jobbiga grejer med alla jobb.

Världens tuffaste jobb visas på kanal 5 på måndagar 21.00