Nej, Moderaternas byte av partiledare har inte kunnat skapa något borgerligt regeringsalternativ.

I SCB:s partisympatiundersökning kan Moderaterna visserligen glädjas åt att 22,2 procent i väljarstöd nästan är på förra årets nivå, men partiet ligger fortfarande under valresultatet 2014 och hela tio procentenheter under resultatet 2010.

Och framför allt ståtar resten av Alliansen med ett smärre haveri.

KD är kvar under spärren med 3,1 procent, L närmar sig spärren med 4,2 procent och Centern sjunker tillbaka till 9,5 procent.

Att S och V nu tillsammans är större än hela Alliansen måste orsaka kriskänsla hos de borgerliga partiledarna.

Men mest iögonenfallande är Socialdemokraternas stabilitet. Partiet klättrar återigen halvannan procentenhet, nu till 32,6 procent – en ovanlig utveckling för ett regeringsparti så kort tid före ett val.

Det visar att Miljöpartiets svårigheter inte har stjälpt över på Socialdemokraterna, och det visar framför allt att Alliansens försök att skapa regeringskris runt budget och misstroendevotum inte har tagits emot väl av väljarna.

Den ökade politiska stabiliteten syns också i Sverigedemokraternas utveckling.

När försöken att klistra kaos inte längre kan nå någon trovärdighet är det inte förvånande att SD förlorat 20 procent av sina sympatisörer sedan i maj.