– Jag har fått flera jobberbjudanden och särskilt ett är så spännande att det blev svårt att tacka nej. Jag ställer inte upp i kongressvalet, trots att jag fått ganska många nomineringar. Men jag vill ändå tacka alla dem som ställt upp och uppmanat mig att kandidera. Ert stöd och uppmuntran betydde oerhört mycket under en väldigt jobbig period av mitt liv, säger Lars Lindgren till Transportarbetaren.

Dag Leander är ordförande i Transports valberedning. Han säger till tidningen:

– Valberedningens arbete underlättas ju i viss mån efter Lars Lindgrens besked. Jag har också skickat en hälsing till Lindgren där jag önskar honom lycka till när han nu går vidare i livet.

Läs mer om Transport

Val av ny Transportledning – laddad kongressfråga

Lars Lindgren vill bli Transports ordförande – igen

• Så ska Transport undvika framtida snedsteg

• Lars Lindgren avgår med omedelbar verkan

• Ledare; Allt måste kunna förklaras inför de medlemmar som varje månad betalar sin fackavgift.

• ”Lite speciell stämning här” – nya uppgifter om Transportbasen

• ”Det blir ju inte lättare att få medlemmar” – reaktioner från Transportavdelningar

• Transports ordförande bjöd på starksprit