– En form av entreprenadmaskin som har vält i samband med arbete, säger Mikael Pettersson presstalesperson på Polisen Stockholm till SVT.

Föraren hamnade under traktorn när den välte och klämdes till döds.

Polisen har tagit entreprenadmaskinen i beslag och det kommer att genomföras en teknisk undersökning. Dödsolyckan utreds som en arbetsplatsolycka och rubriceras som vållande till annans död.

Arbetet följer alla dödsolyckor på jobbet som inträffar i Sverige – både de som drabbat svenska och utländska arbetstagare. Nedan kan du se en karta och en lista som kommer att uppdateras kontinuerligt. Informationen är preliminär och kommer både från Arbetsmiljöverket och andra källor. Vissa olyckor, som först ser ut som arbetsplatsolyckor, kan i ett senare skede visa sig inte ha inträffat på jobbet.