En man anställd på Varbergs sjukhus är försvunnen sedan i fredags. Polisen, som utreder försvinnandet som ett dödsfall, misstänker att han har ramlat ned i en container, rapporterar SVT Halland.

Polisen fick i fredags larm om att en anställd på Varbergs sjukhus var försvunnen. Enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket utreds händelse som ett misstänkt dödsfall och arbetsmiljöbrott. Mannen befaras ha ramlat ned i en container, uppger SVT Halland. Först med att rapportera om händelsen var GT.
– Man vet att han ska ha varit vid en container och slängt sopor, säger Jan Nicklasson, utredningschef i Varberg till SVT.

Containern har forslats bort från platsen. Det var sjukhuset som polisanmälde händelsen sedan man konstaterat att medarbetaren saknades.

– Man har hittat hans privata kläder i omklädningsrummet och hans bil står kvar på parkeringen. Och man vet att han ska ha varit vid en container och slängt sopor, säger Jan Nicklasson, utredningschef i Varberg till SVT Nyheter Halland.