– Du, det är inte så att du gillar Nick Cave? Hon lutar sig över skåpet från arbetsplatsen framför.

Dagarna innan har vi stött på varandra på Popaganda och fällt närmast identiska omdömen om konserterna. Jodå, i veckan blev det filmen One more time with feeling med Nick Cave & The Bad Seeds, med förlyssning av låtar ur 16:e albumet Skeleton Tree som släpps i dag, fredag. Den som skulle bli en konsertfilm, men som utvecklades till att också bli en dokumentär, efter att Caves 15-åriga son omkommit efter ett fall från Brightons klippor.

Vesna Prekopic och jag delar inte bara musiksmak – fram till i sommar håller jag i kultursidorna tillsammans med henne. Jonna Sima läser ni under tiden på Aftonbladets ledarsidor.

Tips: Från och med oktober är jag också redaktör för avdelningen Inblick – den följer ni väl också såklart?