EDSBYN 2013-06-22 En man med en ˆlburk i handen stÂr vid en murad grill och grillar korv, kˆtt och grˆnsaker vid ‰lven Voxnan i H‰lsingland. Foto: Helena Landstedt / SCANPIX / kod 76091

Foto: Helena Landstedt/TT

De har börjat bränna kroppar överallt inne i staden vilket orsakar panikångest hos mig och andra etiska vegetarianer. Det är verkligen inte okej att grilla djur på offentliga platser. Var vänlig och respektera det.

Försöker desperat stänga fönster och dörrar men likstanken går inte att stoppa. Lukten av oskyldigt dömda och dödade individer som saknade rätten till sina egna liv.

Du har också ett samvete och förmåga till medkänsla. Våga släppa fram ångesten över att vara instängd, maktlösheten över ditt liv och skräcken över att stå näst på tur att dö. Grilla sojakorvar och bönburgare istället.

Jonas Norberg