Hallå där Sten Jacobson i Tjureda, Småland.

Du ger bort din första nettolön till den som ger eller förmedlar dig ett heltidsjobb. Varför?

Sten Jacobson

Sten Jacobson

– Jag har varit arbetslös i drygt ett år och har tröttnat på det för länge sedan. Nu vill jag ha ett jobb inom servicebranschen, industrin eller ett lagerjobb. Jag har inga problem med skiftarbete eller att arbeta helger.

 Hur kom du på idén att skicka ut en efterlysning på Linkedin?

– Man måste hitta på något till slut när inget annat går.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har arbetat i en Coop-butik i Växjö och jag har kört truck på lager under korta vikariat från bemanningsföretag. När jag bodde i Stockholm, där jag kommer ifrån, hade jag en cateringfirma. Jag har mest arbetat inom servicebranschen och det är där jag trivs bäst, det passar mig att få träffa människor.