Arbetet har rekryterat två nya medarbetare.

AndersLignellAnders Lignell anställs som nyhetschef från och med augusti 2014. Anders kommer närmast från Norrtelje Tidning där han verkat som redaktionschef de senaste sex åren. Han har en gedigen chefserfarenhet i bagaget bland annat från Aktuellt, SVT och TT. Anders Lignell ersätter Lena Blomquist, som blir redaktionschef på Transportarbetaren.

jonnasimaSom ny kulturredaktör anställs Jonna Sima. Jonna är politisk redaktör på Dagens Arena och har tidigare varit ledarskribent på Aftonbladet. Hon har också en bakgrund som musikkritiker. Jonna börjar sitt nya jobb på Arbetet i mitten av augusti 2014. Jonna Sima ersätter John Swedenmark, som bestämt sig för att starta egen verksamhet.

– Jag är mycket glad att vi lockat två så starka namn till oss på Arbetet, säger Johanna Kronlid, Arbetets chefredaktör.