Arbetets kulturredaktör John Swedenmark går vidare till egen litterär verksamhet. Nu söker vi hans ersättare. Kulturredaktören planerar innehåll, skriver artiklar och beställer frilansmaterial till papper och webb. Du som söker ska ha gedigen kunskap om samtida kulturyttringar och vara en mycket god skribent. Du bör ha journalistisk erfarenhet och helst också vana vid att arbeta med sociala medier och webb.

 

Ansökan: Senast 4 maj 2014 till johanna.kronlid@arbetet.se

Kontaktperson: Chefredaktör Johanna Kronlid, tel 070-662 64 95

Fackliga frågor: Eva Vaihinen, 070-239 41 28

 

Arbetet är en oberoende tidning som ägs av LO. Den kommer ut med 40  utgåvor per år och har en välbesökt webb. Vi vill både rikta oss till en läsekrets av förtroendevalda inom LO och spela en roll i den allmänna debatten. Redaktionen, som finns i centrala Stockholm, består av 15 personer.