Helen Melvinger gjorde bästa bananskyltningen. Foto: Mikael Grip

Helen Melvinger gjorde bästa bananskyltningen. Foto: Mikael Grip

 

Gillar du bananer, Helén Melvinger, som för femte gången är bäst i hela Ica på att skylta med frukt?

– Ja självklart, jag äter mycket frukt och ändrar favorit efter säsong. Just nu är jag mest inne på mango.

Berätta om dina vinster i den årliga fruktskyltningstävlingen!

– Ja, i år vann jag med min bananexponering. Det blir en resa till bananplantager i Panama, vi är fyra vinnare från olika butiker som åker tillsammans. Förra året var det också bananer plus ananasodlingar i Costa Rica. Och tidigare har jag vunnit resor till citrusodlingar i Valencia i Spanien, vindruvor i Aten och äppelodlingar i Sydtyrolen.

Har du tips till andra frukt- och grönsaksarbetare?

– Ja, man måste ta sig lite extra tid, det händer att jag blir kvar efter arbetstiden för att göra klart en exponering. Enkelt och stilrent brukar bli bäst.