Kulturredaktörn vid prisutdelningen på söndagen.

Kulturredaktörn vid prisutdelningen på söndagen.

På Bokmässan anordnade Boklådan – Arbetets och ABF:s nyhetsbrev – ett svårt quiz om arbetarlitteratur. Ändå hade två personer alla rätt och många var i närheten. Priserna bestod av böcker ur det senaste numret av Boklådan som förlagen vänligt skänkt. Vinnare var Birgitta Olsson, strax före Bo L Hermansson. Övriga pristagare meddelas privat.

Nu finns möjligheten att själv pröva sina kunskaper i lugn och ro. De första tio rätta svaren på fråga 2 belönas med en pocketbok, antingen Jenny Wrangborgs Kallskänken eller Susanna Alakoskis Oktober i fattigsverige. Frågorna finns här!

Boklådan

Boklådan – din litterära ombudsman är ett nyhetsbrev som skickas ut sex gånger om året med tips på nyutkommen litteratur. Det är gratis och alla kan anmäla sig. Bakom står ABF och Arbetet.

Besök Boklådans hemsida!

Besök Boklådans Facebooksida!