Du har chansen att få veta vad kanditaterna till LO:s högsta post tycker i just din hjärtefråa.

Fyra nominerade tävlar än så länge om posten som LO:s ordförande: Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande för ABF, Tobias Baudin, vice ordförande i Kommunal, Jan-Henrik Sandberg, Pappers ordförande och Helén Pettersson, riksdagsledamot (S).

Bestämmer gör kongressen som samlas i Stockholm den 25 maj, men innan dess kan valberedningen ha föreslagit en av dem.

Vad vill du veta om kandidaterna? Vill du veta vad de tycker om något speciellt? Vad vill du att vi ska fråga någon av kandidaterna – eller alla fyra?

Ställ dina frågor som en kommentar till denna text, på Arbetets Facebooksida, på Twitter #loledare eller mejla till vår reporter Johanna Wreder (klicka på namnet under texten) så kan du få svar på webben och i nästa veckas tidning.