Korta kjolar borde förbjudas. Av humanitära skäl.

Strosa runt och visa benen i kjolar som knappt täcker pubeshåret, vad ska det vara bra för?

Det finns något djupt obehagligt med alla dessa nakna kvinnoben.

Jag föreslår bötesstraff. En allt för kort kjol som bärs på en offentlig plats borde vara att betrakta som förargelseväckande beteende.

Böterna behöver ju inte bli så höga. Max 200 spänn, det räcker. Det handlar ju bara om att samhället någon gång måste sätta ned foten och säga ”nej, det är inte okej att utnyttja kvinnor längre, vi lever faktiskt i det andra årtusendet”.

Den korta kjolen är nämligen patriarkatets plagg.

Det är ett plagg som reducerar kvinnan till ett objekt.

Kjolar blir som ett ambulerande fängelse vars enda syfte är att låsa fast könsrollerna, sätta dem i de burar som de hållit sig inom de senaste århundradena.

Män ska vara grova och kvinnor väna. Kvinnor ska vara sexiga objekt för männens lusta. Så ser könsrollen ut och det är den korta kjolen som är bäraren av detta budskap.

Att gå runt och signalera ett sådant budskap är ett övergrepp mot alla väna män och grova kvinnor.

Nu finns det så klart vissa kvinnor som hävdar att de gillar korta kjolar. Att de till och med tycker att det är snyggt. Men deras ”val” är endast en följd av flera generationers hjärntvätt. De har uppfostrats till viljelösa objekt i ett samhälle som styrs av mannens sexlust.

Att förbjuda kortkort är att bryta nacken av gammaldags kvinnofientliga värderingar, det är ett sätt att göra vårt samhälle mer demokratiskt. Kvinnor ska inte hjärntvättas till objekt. Vi måste lagstifta och hjälpa kvinnor att ta makten och ansvaret över sina liv.

Eller, kan man verkligen säga så?

Det verkar ju faktiskt helt koko. Vem är jag att bedöma om en kvinna blivit hjärntvättad eller inte? Kanske är det jag själv som blivit hjärntvättad.

Aj,aj, aj, huvudvärk.

Det måste finnas en bättre lösning än böter. Jag har ändrat mig. Kvinnor borde få bära vilka kläder de vill, till och med burka.