Väkommen till nya www.lotidningen.se.

I dag byter vi utseende. Vår invanda och sköna, men lite slitna, kostym ersätts av en ny – WordPress – med ett modernare snitt och fler möjligheter. Men vår tyngdpunkt förblir densamma. Det handlar fortsatt om arbetsmarknaden, ekonomin och de delar av politiken som främst påverkar och rör arbetslivet.

Nya lotidningen.se erbjuder mer läsning och fler funktioner än tidigare – allt för att underlätta ditt navigerande i den strida ström av nyheter och uppfattningar som pumpas ut.

Vårt opinionsbildande material, ledare, debattartiklar, krönikor, analyser och kommentarer får en mer framträdande plats än tidigare. Samtidigt skapar vi ett fönster på förstasidan där fördjupning alltid finns för den läshungriga. Det kan vara Inblick, Utblick, Ekonomi eller arbetsplatsreportage. Kulturen har också i fortsättningen sin givna plats. Men kärnan är och förblir de aldrig sinande nyheterna.

Klicka dig fram till det just du är intresserad av, läs, begrunda och kommentera när och om du har lust.

Ännu är vi i betafas och allt är inte färdigputsat. Men titta in ofta under den närmaste veckan och se hur sajten tar form. Om du upptäcker brister eller svagheter på www.lotidningen.se är vi tacksamma om du vill uppmärksamma oss på det på vår felrapporteringssida. Du kan också kontakta oss via e-post eller telefon.