Är sjukskriven just nu för att mina höfter är totalt slut och har fått bråka mig till en operation. Nu ska man även kämpa för att få vara sjuk. Det är för bedrövligt att behöva bråka med både läkaren och försäkringskassan.

Jag har ingen annan försäkring och hade trott att den som fanns skulle vara min trygghet på äldre dar när man slitit ont i hela sitt liv.

Men det verkar som man ska gå till jobbet trots att man är sjuk. Jag tycker att LO ska stoppa detta förtryck av oss arbetare. Vi måste väl få vara sjuka, när vi är sjuka.

Man orkar inte jobba när man har värk dygnet runt. De korta stunder man slipper ha ont behöver man vara hemma och samla kraft. Många sjuka kommer nog att ta sitt liv för de orkar inte bråka med alla instanser.

VI HAR BETALT FÖR ATT KUNNA BLI SJUKA,TA INTE DET IFRÅN OSS!

Afa kommer vi inte heller att få ut något ifrån, eftersom vi inte kommer att tillåtas få vara sjuka så länge.

Mats Kristoffersson
Seko