Det kommer att bli svårare att var medborgare i Sverige. Nu aviserar finansminister Anders Borg i ”arbetarpartiet” moderaterna att man skall lägga till två karensdagar i a-kassan, de som deltidsstämplar får mindre antal dagar att stämpla upp till heltid.

Man skall försämra för oss arbetare när vi inte orkar mer i arbetslivet, genom att tidsbegränsa sjukersättningen och sänka ersättningen. Och personalen på våra förskolor skall nu leka angivare genom att man skall skriva intyg om barnet är sjuk och inte är där. Och skatten på öl, vin och tobak höjs. Man höjer skatten på bensin och diesel så att det påverkar lokaltrafiken som måste höja avgiften för resande.

Mr Borg, ni som har bra med pengar, ni märker inte detta, men vi som håller ingång Sverige, vi drabbas av denna budget.

Reinhold Fryksmo